ENA a deschis statia ITP (la sediul din str. Traian, nr. 349)

Arrow up
Arrow down
  
  

ENAGRUP pe Facebook



Prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C. ENA GRUP S.A. („ENA”) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 29588.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ENA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate, statistica, raspunsuri la solicitarile primite prin formularele de contact de pe www.enagrup.ro, studii de piata in scopuri de marketing.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date ENA, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 29588 si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de ENA pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, reclama, marketing si publicitate, statistica, raspunsuri la solicitarile primite prin formularele de contact de pe www.enagrup.ro, studii de piata in scopuri de marketing.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. ENA GRUP S.A., Str. Cpt Vasile Panu 42, Galati, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;

- sa interveniti asupra datelor transmise; 

- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;

- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, ENA poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

ENA nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul enagrup.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. 

 

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Vânzări auto
Luni-Vineri:800-1800
Sâmbătă:800-1300

Service Coşbuc

Luni-Vineri:800-1800
Sâmbătă:800-1300
Service Traian

- service multimarca (mecanică/electrică)

Luni-Vineri:800-1800
Sâmbătă:800-1300

- service caroserie  (tinichigerie/vopsitorie)

Luni-Vineri:800-1800
Sâmbătă:800-1300

 

Numar vizitatori: Astazi: 817 | Ieri: 1299 | In aceasta saptamana: 3485 | In aceasta luna: 24591 | Total: 777687